Internationale Vrouwendag!

Internationale Vrouwendag, en dag die je zoals elke dag "zo voorbij kan laten gaan".. Ook een dag waarop je juist stil kan staan bij de kracht van vrouwen, de rechten van vrouwen, de mooiheid van vrouwen!

 

~~~

 

In de wereld is er nog veel te doen over de rechten van vrouwen. In Nederland zijn de gelijke rechten tussen mannen en vrouwen goed geregeld. In andere landen.. niet. Hoe iemand ooit deze ongelijkheid heeft kunnen bedenken, snap ik oprecht helemaal niets van. Maar dan ook echt, NIETS!

De ongelijkheid tussen mannen en vrouwen is voor mij een raadsel, sowieso ongelijkheid tussen mensen blijft voor mij een mysterie. 

 

 

Iemand ongelijk behandelen omdat deze anders is? Iemand anders behandelen omdat deze op de universiteit zit, woont in een flat, mbo doet, woont in een villa, niet studeert, een topbaan heeft, werkt bij de supermarkt of een gekke neus heeft?! Waarom zou je? Waarom...

 

~~~

 

De kracht van vrouwen heeft er door de jaren heen voor gezorgd dat ook wij, vrouwen, recht hebben om te stemmen, om te werken, om te studeren. Dankbaar. Door de kracht van velen generaties voor ons, kan ik (wij allemaal) nu mijn kracht gebruiken om te zorgen dat ik ook een krachtige vrouw word.  

 

 

Een krachtige vrouw die voor zichzelf mag kiezen. Een krachtige vrouw die ook daadwerkelijk voor zichzelf kiest. Kiest voor wie ze wil zijn. Kiest voor haar toekomst. Kiest voor POWER.  

Een krachtige vrouw wordt die voor zichzelf kan zorgen. Anders gezegd: een vrouw die zorgt dat ze kan opboksen tegen alle mannen in de zakenwereld. Ondernemen, zaken doen, stralen. Dit alles op mijn manier. In mijn mode. 

 

~~~

 

Ik ben ervan overtuigd dat wij, dames, heel goed kunnen overleven tussen alle mannen in het zakenleven. Wij overleven tussen de mannen door onze kracht én door onze mooiheid.  Jouw mooiheid benadruk je en laat je nog meer stralen als jij je goed voelt. Welke kleding je aanhebt bepaalt voor een groot deel hoe jij je voelt!

 

 

De vrouwen uit vorige generaties hebben er ook voor gezorgd dat de rokjes korter mochten, dat wij ook broeken aan mochten, dat een beetje decolleté zichtbaar mocht zijn. Dus.. Dat wij met de mode mogen laten zien wie we zijn, onze vrouwelijkheid mogen tonen en onze vormen. 

Voel dus jouw GirlPower op en top door te stralen in de kleding waar jij je goed in voelt. Waar jij in denkt: "Ik ga het maken!" Laat zien wie je bent met jouw kleding. Straal. "We run the world Girls!" #GirlPower!

 

~~~

 

Rooz Fashion wil niets anders dan jou laten stralen. Jou laten stralen zodat jij jouw mooiheid en jouw kracht nog beter kan laten zien. Rooz Fashion maakt de mode waar jij in straalt. Helemaal voor jou, uniek en speciaal. 

 

Dus wil jij stralen?! Jouw kracht laten zien?! Jouw mooiheid nóg meer benadrukken?! Neem dan eens contact met me op! We bekijken samen jouw wensen en een mooi ontwerp kan voor jou gemaakt worden! 

 

Internationale Vrouwendag liet mij even bedenken wat ik ( als 18 jarige jonge vrouw) allemaal al heb mogen doen en kunnen doen. Zo veel. In dalen gevallen, bergen beklommen, fijne mensen ontmoet, op mooie plaatsen mogen komen en vooral.. mijn kracht mogen gebruiken. Mijn kracht die ik hopelijk nog heel lang mag gebruiken!

 

Vergeet nooit dat jouw kracht ervoor zorgt wat je doet, wie je bent en waar je komt. Gebruik je kracht en je komt overal waar je wilt! Geloof in jezelf, geloof in je kracht en jij wordt de krachtigste vrouw die je kent!

 


Deze foto's heb ik gekozen om mij te laten zien. Te laten zien hoe ik mijn kracht als jonge vrouw heb gebruikt. En... nog veel vaker ga gebruiken. :) #GirlPower!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0