Hier is Rooz Fashion mee bezig

Afgelopen maanden was ik om de twee weken sowieso te vinden bij de Rabobank. Woensdagavond was het cursusavond. De basiscursus ondernemen stond op het programma. Gedurende vijf lessen namen we verschillende onderwerpen door. Van de markt, tot marketing tot financieel belang. De cursus heb ik nu afgerond met een diploma.. dus bevoegd om te ondernemen! Uhm.. nou " Wist je dan ook dat ik "Wist je dat-je" weer heb geleerd bij een andere masterclass.. Kortom ondernemen leer je niet in een cursus.
Hier is Rooz Fashion mee bezig · 30. januari 2018
Ondertussen het Rooz Fashion atelier... ben ik bezig met een rode jurk. Ook deze blijf ik aanpassen totdat ik hem helemaal goed vind, helemaal blij mee ben.. eindresultaat niet perfect is geen optie voor mij! Jurk op maat, jurk die past. Zelfgemaakte jurk op maat, rood suède jurk. Jurk voor gelegenheid.

Hier is Rooz Fashion mee bezig · 22. januari 2018
Na verschillende creaties gemaakt te hebben, ben ik nu bezig met het maken van een nette broek. Nette broek op maat. Bezig in mijn atelier. Atelier van Rooz Fashion. Zelfgemaakte mode op maat, handgemaakt. Nette broek op maat, naar jouw wensen naar jouw figuur.