Evenementen

Vandaag is het Rokjesdag. De dag om een Rok te dragen. De dag dat de lange broeken even in de kast mogen blijven maar iedereen mooi de benen mag laten zien. Korte rokken, lange rokken, wijde rokken, smalle rokken. Rokken zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom vandaag een blog met de verschillende soorten rokken op een rij! Rooz Fashion maakt de mode zelf, zelfgemaakte mode op maat. Dus wil jij dat ene rokje wat je maar nergens echt kan vinden? Neem dan contact op met Rooz FAshion!
Donderdag 19 april is het Secretaressedag. Bedank dit jaar jouw secretaresse met een stralend cadeau. Een cadeau op maat, een geschenk dat past. Een cadeau van Rooz Fashion! Voor een secretaresse is het ook zeker belangrijk om er goed uit te zien. 1. al zeker voor zichzelf want wie zich fijn kleed, voelt zich lekkerder en kan dus beter werken. én 2. De secretaresse is ook zeker een " visitekaartje" van het bedrijf, dus met een goed passende kleding aan laat je een hele goede indruk achter!
Vandaag is het Internationale Vrouwendag. Een dag om stil te staan bij en extra bewust te worden van de gelijke rechten van vrouwen en mannen. Een dag om stil te staan bij de kracht van vrouwen. "We run the world girls!" #Girlpower!