Evenementen

Evenementen · 27. april 2018
6 jaar geleden, als 12-jarig meisje, maakte ik voor mezelf al een prinsessen jurk. Trots op mezelf dat ik dit helemaal had kunnen maken, straalde ik helemaal. Ik straalde als een koningin. Als ik nu terugkijk naar het resultaat van deze creatie... zet ik natuurlijk mijn vraagtekens. Maar! als conclusie: wanneer je je kleedt op de manier dat jij je een prinses voelt, dan straal jij als een koningin! Maakt niet uit wat je draagt.. Rooz Fashion zelfgemaakte mode op maat maakt van jou een prinses!
Evenementen · 24. april 2018
Komende vrijdag is het Koningsdag. We vieren de verjaardag van de koning en heel Nederland kleurt oranje. Wat op deze dag ook veel mensen bezig houdt.. is: Wat draag Maxima? En wat hebben de prinsesjes aan? Wat voor jurken hebben ze dit jaar aan? 1 ding is zeker. Ze stralen! Een ontwerp op maat speciaal voor elk van de vier apart. Stralen als een princes kan jij ook! Stralen in een ontwerp op maat speciaal voor jou. Rooz Fashion Zelfgemaakte mode op maat, maakt de mode die jou past. Majestueus!

Evenementen · 22. april 2018
Vandaag is het Rokjesdag. De dag om een Rok te dragen. De dag dat de lange broeken even in de kast mogen blijven maar iedereen mooi de benen mag laten zien. Korte rokken, lange rokken, wijde rokken, smalle rokken. Rokken zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom vandaag een blog met de verschillende soorten rokken op een rij! Rooz Fashion maakt de mode zelf, zelfgemaakte mode op maat. Dus wil jij dat ene rokje wat je maar nergens echt kan vinden? Neem dan contact op met Rooz FAshion!
Evenementen · 15. april 2018
Donderdag 19 april is het Secretaressedag. Bedank dit jaar jouw secretaresse met een stralend cadeau. Een cadeau op maat, een geschenk dat past. Een cadeau van Rooz Fashion! Voor een secretaresse is het ook zeker belangrijk om er goed uit te zien. 1. al zeker voor zichzelf want wie zich fijn kleed, voelt zich lekkerder en kan dus beter werken. én 2. De secretaresse is ook zeker een " visitekaartje" van het bedrijf, dus met een goed passende kleding aan laat je een hele goede indruk achter!

Evenementen · 17. maart 2018
Vrijdagochtend, 6.30 aanwezig bij NAC. Samen met mij velen anderen bezoekers én natuurlijk de leden van BNI Socrates zelf waren aanwezig. Een ontbijt, een ochtend vol netwerken, leuke gesprekken, inspirerende succesverhalen en nog meer! Een goede ochtend was het zeker!
Evenementen · 10. maart 2018
Vandaag was ik aanwezig bij de Kamer van Koophandel Startersdag. Een dag met leren, netwerken en ondernemen. Stappen zetten met Rooz Fashion!

Evenementen · 19. februari 2018
Rooz Fashion staat nu officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Een volgende stap die op de planning stond. Een volgende goede stap. Stappen zetten laat Rooz Fashion groeien! Op naar alle volgende stappen.
Evenementen · 02. februari 2018
Donderdag 1 februari woonde ik het event Sterk van Start van Rabobank Amerstreek bij. Sterk van Start, een event voor startende ondernemers. Rooz Fashion paste daar dus mooi bij! Nieuwe onderneming. Nieuwe ondernemer. Pitch voor publiek. Rooz Fashion laten zien, vertellen over Rooz Fashion.