· 

Wat is de levertijd van Rooz Fashion?


De levertijd van een ontwerp van Rooz Fashion hangt af van een aantal factoren. De tijd hangt van van wanneer de klant zelf tijd heeft om een afspraak te plannen. Daarnaast kan ik een drukke week hebben, waardoor de afspraak mogelijk even moet wachten.

 

Wanneer de afspraak is geweest en het ontwerp is besproken kan de tijd bepaald worden door het zoeken naar het patroon en de stof. Indien de klant een specifieke wens voor een patroon heeft gegeven dat ik niet in mijn collectie heb, zal ik niet meteen aan de slag kunnen met het maken. Eerst moet het patroon met zorg worden uitgezocht en gevonden worden. De stof kies ik ook met zorg uit, alleen de best passende stof wil ik voor het ontwerp van jouw Rooz Fashion Item. Mogelijk kan ik dus langer op zoek zijn naar de perfecte stof. 

 

Dan is er ook zeker nog verschil tussen een ingewikkelder en gemakkelijker ontwerp. Vanzelfsprekend ben ik langer bezig met een ingewikkelder ontwerp dan met een gemakkelijk ontwerp. 

 

Bij een tweede afspraak om het kledingstuk te passen geldt hetzelfde als bij de eerste afspraak. De klant zelf kan een volle agenda hebben, dan schuift de afspraak even op. Of ik kan een drukke week hebben, dan schuift de afspraak logischerwijs ook op. 

 

Er zijn dus een aantal factoren die meespelen. Tijd, Stof, Patroon, Moeilijkheid. Ondanks deze punten is mijn streven om een ontwerp in 14 dagen te kunnen leveren. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0