Moederdag!

Laat jouw SuperWowMam stralen! 


Moederdag, dé dag in het jaar waarop je je mama even extra in het zonnetje kan zetten. Extra kan bedanken, voor al haar knuffels, lieve woorden, steun, schone kamers, gestreken kleren.. en het eten wat elke avond weer op tafel staat! 

Je mama, de allerliefste moeder van de wereld, bedanken kan eigenlijk op geen manier genoeg...  

Dus wat nu?! Wat is er nou mooier dan  jouw heldin te zien stralen?! Stralen in de mode die haar past. Niets toch! Geef daarom dit jaar jouw SuperWowMan een stralend cadeau!  Een cadeau van Rooz Fashion, stralen gegarandeerd! 

Rooz Fashion Cheque Moederdag Editie


Verras dit jaar je moeder eens met een cadeau op maat, een uniek en speciaal geschenk. 

De Rooz Fashion Cheque is er in allerlei soorten en maten, precies zoals jij wilt.

En nu bij de Rooz Fashion Cheque speciaal voor moederdag... Een fotoshoot in de op maat gemaakte mode door Rooz Fashion! 

 

 

 

 

Rooz Fashion

Moeder-Zoon-Dag


Waar worden moeders nou het aller aller blijste van?! Tijd doorbrengen met hun kind! Geef je moeder een Rooz Fashion Moeder-Zoon-Dag cadeau! Kom samen naar het atelier van Rooz Fashion. Moeder en zoons hebben vaak een hele andere kijk op kleding.. logisch! Dat kan juist zorgen voor leuke ontwerpen. Samen gaan we aan de slag met ontwerpen, creatief bezig zijn.. en aan het einde van de middag is er een mooi ontwerp voor moeders ontstaan, zijn de maten opgemeten, is de stof uitgezocht.. en ga ik aan de slag met het ontwerp, het ontwerp waarin jouw SuperWowMam kan gaan stralen! 


Rooz Fashion

Moeder-Dochter-Dag


Een meidendag, een dag samen met je allerliefste mama op pad. Een dag waarop je jouw mama helemaal verwent en in het zonnetje zet.

Moeders cijferen zichzelf vaak weg.. Daarom is het belangrijk dat zij nu eens extra stralen! Maar! Moeders worden er ook helemaal blij van als zij hun dochter zien stralen. Samen stralen is dus het ultieme geluk van een mama! 

Kom samen naar Rooz Fashion en we gaan aan de slag met een ontwerp voor moeder én dochter! Ga voor ontwerpen die op elkaar lijken, dezelfde stoffen of.. juist hele verschillende! Naar jullie wens! Het wordt een middag vol creativiteit, met resultaat.. ( als de mode van Rooz Fashion echt af is) een stralende moeder en dochter! 

Rooz Fashion

Drie-Generaties-Dag


Jouw allerliefste moeder heeft natuurlijk zelf ook nog een allerliefste moeder. En zelf.. zelf ben je misschien wel een aanstaande moeder! Is het dan niet leuk om met zijn drieën samen het "mama-zijn" te vieren.  Even tijd voor jullie zelf, tijd voor elkaar, tijd om te stralen! 

Kom met zijn drieën naar het atelier van Rooz Fashion en we gaan creatief aan de slag. Vervolgens gaan we aan de slag met ontwerpen. Ontwerpen van de modellen, juist hetzelfde, juist anders, dezelfde stof maar andere modellen.. veel is mogelijk! Deze dag draait om jullie! We maken het zelf zo leuk als we willen. Stralen gegarandeerd. 

Én uiteindelijk... met zijn drieën een fotoshoot in jullie eigen ontwerpen, de zelfgemaakte mode van Rooz Fashion!