Rooz Fashion Moeder Dochter Dag

 

Een meidendag, een dag samen met je allerliefste mama op pad. Een dag waarop je jouw mama helemaal verwent en in het zonnetje zet.

Moeders cijferen zichzelf vaak weg... Daarom is het belangrijk dat zij nu eens extra stralen! Maar! Moeders worden er ook helemaal blij van als zij hun dochter zien stralen.

Samen stralen is dus het ultieme geluk van een mama! 

Kom samen naar Rooz Fashion en we gaan aan de slag met een ontwerp voor moeder én dochter!

Ga voor ontwerpen die op elkaar lijken, dezelfde stoffen of.. juist hele verschillende ontwerpen en stoffen! geheel naar jullie wens! Het wordt een middag vol creativiteit, met als resultaat.. (als de mode van Rooz Fashion echt af is) een stralende moeder en dochter! 

Hoe de Moeder Dochter dag er precies uit komt te zien is afhankelijk van jouw wensen. Één ding is zeker, het wordt een stralende dag! 

Moeder Dochter Dag

De Rooz Fashion Moeder Dochter Dag wordt een dag vol stralen en vol creativiteit. We gaan aan de slag met ontwerpen van kleding voor moeder én dochter. Dit kunnen ontwerpen worden die op elkaar lijken of juist hele verschillende. Naar jullie wensen. 

Hoe deze dag er precies uit gaat zien, is afhankelijk van jouw wensen. De Moeder Dochter Dag is exclusief de gemaakte ontwerpen op maat van Rooz Fashion. 

 

Zelf speciale wensen? Neem dan contact met me op! 

€ 20,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen