Nieuwe creaties · 25. april 2018
Een nieuwe broek gemaakt bij Rooz Fashion. Pied de Poule motief. Een stof die ik even heel erg leuk vind, dus.. een broek van gemaakt! Ondertussen weet ik precies wat de maten zijn voor een perfecte broek op maat voor mezelf, dit maken gaat dan ook vanzelfsprekend steeds sneller. Steeds sneller dus dan houd ik tijd "over" om mezelf nog meer te verbeteren en uit te dagen! Zo maak ik zelfgemaakte mode mooier, nog beter, nog gedetailleerder.. en straal jij dus nog meer in de mode van Rooz Fashion!
Evenementen · 24. april 2018
Komende vrijdag is het Koningsdag. We vieren de verjaardag van de koning en heel Nederland kleurt oranje. Wat op deze dag ook veel mensen bezig houdt.. is: Wat draag Maxima? En wat hebben de prinsesjes aan? Wat voor jurken hebben ze dit jaar aan? 1 ding is zeker. Ze stralen! Een ontwerp op maat speciaal voor elk van de vier apart. Stralen als een princes kan jij ook! Stralen in een ontwerp op maat speciaal voor jou. Rooz Fashion Zelfgemaakte mode op maat, maakt de mode die jou past. Majestueus!

Evenementen · 22. april 2018
Vandaag is het Rokjesdag. De dag om een Rok te dragen. De dag dat de lange broeken even in de kast mogen blijven maar iedereen mooi de benen mag laten zien. Korte rokken, lange rokken, wijde rokken, smalle rokken. Rokken zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom vandaag een blog met de verschillende soorten rokken op een rij! Rooz Fashion maakt de mode zelf, zelfgemaakte mode op maat. Dus wil jij dat ene rokje wat je maar nergens echt kan vinden? Neem dan contact op met Rooz FAshion!
Evenementen · 15. april 2018
Donderdag 19 april is het Secretaressedag. Bedank dit jaar jouw secretaresse met een stralend cadeau. Een cadeau op maat, een geschenk dat past. Een cadeau van Rooz Fashion! Voor een secretaresse is het ook zeker belangrijk om er goed uit te zien. 1. al zeker voor zichzelf want wie zich fijn kleed, voelt zich lekkerder en kan dus beter werken. én 2. De secretaresse is ook zeker een " visitekaartje" van het bedrijf, dus met een goed passende kleding aan laat je een hele goede indruk achter!

Actie · 02. april 2018
Nieuw! Actie in april! Ontwerp je eigen kledingstuk. Datgene waarvan je altijd al droomde, waar je jezelf nu al in ziet stralen! Een broek, rok, jurk.. de keuze is aan jou! Stuur je ontwerp naar Rooz Fashion. En maakt kans op jouw ontwerp gemaakt door Rooz Fashion! Het mooiste ontwerp wint. Zelfgemaakte mode op maat. win-actie voor april. Maak je eigen ontwerp en maak kans op je eigen ontwerp. Teken je eigen kleding.
Nieuwe creaties · 01. april 2018
Nieuw! Een korte broek. Korte broek met steekzakken, leuk te combineren met een blouse in een opvallende kleur. Een korte broek, nu nog met een panty.. over een paar maandjes met blote benen! Verander de look door sneakers te vervangen door hakken, nette blouse erop en zakelijke touch heb je! Zelfgemaakte mode op maat. Broek op maat gemaakt uniek zoals ik wilde. naar mijn idee, ontwerp, maat, figuur.

Nieuwe creaties · 28. maart 2018
Afgelopen week maakte ik een broek en een blouse. Een blauwe broek met als detail een contrasterende band, donkerblauw satijn. Voor de blouse gebruikte ik een mooie stof met plooien in de stof. Deze stof vond ik zelf erg leuk! De blouse gevoerd met een zilveren satijnen stof, leuk, ook al is de voering niet zichtbaar ;). Een nette set, een feestelijke set, zakelijk, blauw.
Nieuwe creaties · 19. maart 2018
Een nieuwe blouse in de collectie van Rooz Fashion. Een vrolijke lente blouse. Zowel zakelijk als casual. Jasje erover, nette broek eronder, vrolijk op kantoor, vrolijk in de supermarkt!

Nieuwe creaties · 18. maart 2018
Aan de hand van de wensen van de klant ging ik met een oog voor detail aan de slag met een nette broek. De broek was af om te passen.. Het "pas-moment" is altijd spannend... Maar de broek paste meteen perfect! He Le Maal super! Klant blij, Rozemarijn blij!
Evenementen · 17. maart 2018
Vrijdagochtend, 6.30 aanwezig bij NAC. Samen met mij velen anderen bezoekers én natuurlijk de leden van BNI Socrates zelf waren aanwezig. Een ontbijt, een ochtend vol netwerken, leuke gesprekken, inspirerende succesverhalen en nog meer! Een goede ochtend was het zeker!

Meer weergeven