Zomer 2015, als 6-jarig meisje keek ik vol bewondering naar mooie dingen, deze mooie dingen brachten mij op nieuwe ideeën, zorgden ervoor dat ik zelf ook iets moois wilde maken. Het gevoel om van dingen iets moois te willen maken is nooit weggegaan. Zien, bedenken, maken en presenteren, dat zijn de stappen die mij blij maakten. Tegenwoordig kan ik uit mijn eigen kleding inspiratie halen, enthousiast worden. Maak van jouw enthousiasme jouw kracht, deze kracht is onverslaanbaar!
Bestel in de Online Shop. Neem contact op voor collectie item op maat en Ontwerp in Opdracht.
Een item uit de online shop kun je retourneren. Collectie item op maat en Ontwerp in Opdracht kan Rooz Fashion niet terugnemen.
Retourkosten vallen voor eigen rekening. Na retourneren wordt volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Levertijd van een bestelling in de online shop, collectie item op maat, ontwerp in opdracht.
Reserveer een item door contact op te nemen met Rooz Fashion.
Gedurende het seizoen kun je een uitverkocht item reserveren.
Vakantie! Weet jij jezelf altijd goed te vermaken of hoor jij bij "De-zich-altijd-heel-erg-op-de-vakantie-verheugers-maar-zich-vervolgens-kapot-vervelers"? Voor deze laatste groep heb ik iets bedacht, voor de dames! Maak zelf je eigen rok! Ik leg je stap voor stap uit hoe, begeleid met foto's! Dus verveel je je? Ga lekker aan de slag! Begin met een bezoekje aan de markt en het feestje kan beginnen ;).
Zomer weer.. Dus tijd voor een zomershoot! Een zomershoot met een nieuwe rok. Suède gecombineerd met leer! Stralen in de zomer, stralen in de mode die past, stralen in Rooz Fashion. Uniek door de stoffen, speciaal door de details.

Meer weergeven