DIY · 09. juli 2018
Vakantie! Weet jij jezelf altijd goed te vermaken of hoor jij bij "De-zich-altijd-heel-erg-op-de-vakantie-verheugers-maar-zich-vervolgens-kapot-vervelers"? Voor deze laatste groep heb ik iets bedacht, voor de dames! Maak zelf je eigen rok! Ik leg je stap voor stap uit hoe, begeleid met foto's! Dus verveel je je? Ga lekker aan de slag! Begin met een bezoekje aan de markt en het feestje kan beginnen ;).
New · 29. juni 2018
Zomer weer.. Dus tijd voor een zomershoot! Een zomershoot met een nieuwe rok. Suède gecombineerd met leer! Stralen in de zomer, stralen in de mode die past, stralen in Rooz Fashion. Uniek door de stoffen, speciaal door de details.

New · 22. juni 2018
Nieuw in de IMPRESS collectie. Impress Pants. Bekende stof bij Rooz Fashion, nu geen jurk maar een broek! De collectie groeit nog.. binnenkort meer! Broek op maat, mode die past. Mode om in te stralen.
New · 22. juni 2018
1 jurk, 6 looks. Draag hem met print, met goud. Met ceintuur, zonder ceintuur. Ceintuur in de taille, ceintuur op de heup. Keuzes, keuzes, keuzes! Draag hem zoals hij jou past, zoals hij bij jou past op dat moment. Stralen in de mode die jou past! Mode op maat. Verkrijgbaar in vele verschillende combinaties.

Stoffen. Je heb ze in allerlei soorten en maten.. net als mensen! Lichte stoffen, zware stoffen, warme, koude, mooie, vrij lelijke, brede stallen, lieve, effen, drukke vrolijke en ga zo maar door! Wanneer je zo vaak met stoffen om gaat krijgen de rollen op de markt nog net geen hoofdjes ;). Stoffen krijgen bijna menselijke eigenschappen. Zorg dat je de stoffen om je heen verzamelt die echt bij jou passen, die jou enthousiast maken en jou laten stralen!
New · 07. juni 2018
Afgelopen week leverde Rooz Fashion de eindcreaties van de Rooz Fashion Cheque. Een broek, blouse en jack op maat, uniek en speciaal voor deze dame! Deze dame kan vandaag stralen op haar verjaardag. Na een intensieve samenwerking van samen stoffen uitzoeken tot de pasmomenten met mooie gesprekken. Zijn deze week de broek, blouse en het spijkerjack helemaal op maat, naar wens , uniek en speciaal geleverd en gemaakt voor haar! "Straal-ze! "

Van die dagen dat je het gevoel hebt dat je werkelijk niets in je kast hebt hangen. Vreemd toch als je ziet dat hij uitpuilt van de kleding en heel je kamervloer is bedenkt met een nieuw vloerkleed, kleding. Natuurlijk heb je genoeg kleding die past, qua maat. Dat is het probleem niet. Maar veel kleding past jóú niet. Deze kleding geeft jou niet het gevoel dat je heel de wereld aan kan en straalt. Daarom.. Draag de kleding die jou past. Passende mode. en ontdek: De kracht van kleding!
Afgelopen maanden was ik om de twee weken sowieso te vinden bij de Rabobank. Woensdagavond was het cursusavond. De basiscursus ondernemen stond op het programma. Gedurende vijf lessen namen we verschillende onderwerpen door. Van de markt, tot marketing tot financieel belang. De cursus heb ik nu afgerond met een diploma.. dus bevoegd om te ondernemen! Uhm.. nou " Wist je dan ook dat ik "Wist je dat-je" weer heb geleerd bij een andere masterclass.. Kortom ondernemen leer je niet in een cursus.

New · 23. mei 2018
Een jurk gemaakt om in te stralen. Een jurk om een indruk mee te maken. Een indruk achter te laten. Passend. A dress to impress. Zelfgemaakte mode op maat. Deze jurk zit in de nieuwe collectie van Rooz Fashion. Kies je stof, kies je maat en straal binnenkort in een unieke jurk! speciaal voor jou.
Evenementen · 27. april 2018
6 jaar geleden, als 12-jarig meisje, maakte ik voor mezelf al een prinsessen jurk. Trots op mezelf dat ik dit helemaal had kunnen maken, straalde ik helemaal. Ik straalde als een koningin. Als ik nu terugkijk naar het resultaat van deze creatie... zet ik natuurlijk mijn vraagtekens. Maar! als conclusie: wanneer je je kleedt op de manier dat jij je een prinses voelt, dan straal jij als een koningin! Maakt niet uit wat je draagt.. Rooz Fashion zelfgemaakte mode op maat maakt van jou een prinses!

Meer weergeven