Ontwerp in Opdracht

Bekijk het verloop van een opdracht bij Rooz Fashion, vanaf ontwerp tot eindcreatie. 


Een Ontwerp in Opdracht. Wat? Voor wie? Waarom?

 

Of je hebt zelf een idee in je hoofd, voor een jurk, rok, broek.

Of in welke winkel je ook kijkt, alle broeken zijn net te lang, alle rokken zijn net te kort. Kortom, niets past écht.

Of binnenkort heb je een speciale gelegenheid op de planning en daar wil je graag stralen in een unieke outfit.  

 

Dit zijn mogelijkheden waarom je voor een Ontwerp in Opdracht zou kiezen. Bij een Ontwerp in Opdracht gaat Rooz Fashion aan de hand van jouw wensen aan de slag. Met als resultaat een creatie, uniek en speciaal voor jou.  

 

Wanneer je interesse hebt in een Ontwerp in Opdracht, vindt er eerst een kennismaking plaats. Lees hier meer over het belang van de kennismaking. Nadat er vanuit beide kanten een positief gevoel is na de kennismaking begint het Ontwerp in Opdracht project. Project YOU!, want alles bij een Ontwerp in Opdracht draait om jou! 

 

Bij de start van een Ontwerp in Opdracht bespreken we jouw idee, indien aanwezig. Wanneer je zelf nog geen idee hebt, beginnen we samen met schetsen van het ontwerp aan de hand van voorbeelden, beschikbaar in het Atelier van Rooz Fashion. 

Naast het ontwerpen bespreken we de stofkeuze en meten we de maten op. 

 

Na de eerste afspraak zijn het ontwerp, de stof en de maat duidelijk. 

 


 

 Na de eerste afspraak ga ik aan de slag. Ik start met het tekenen van het patroon. Daarna ga ik opzoek naar de best passende stof bij jouw stofkeuze. 

 

Wanneer de stof is goedgekeurd, ga ik aan de slag met het naaiwerk. 

Tussendoor houd ik je graag op de hoogte van de ontwikkelingen van jouw ontwerp. Dit is geheel naar eigen wens en belangstelling. Van tevoren stemmen we dit af. 

 


Binnen 14 dagen vindt de tweede afspraak plaats. Dit is het eerste pasmoment. Het ontwerp is dan nog niet helemaal afgewerkt. We kijken tijdens dit eerste pasmoment samen waar ik mogelijk het ontwerp kan aanpassen, zodat het uiteindelijk helemaal naar jouw wens zit. 

 

Hierna ga ik het ontwerp helemaal afmaken en afwerken. Vervolgens streef ik ernaar om Binnen 9 dagen de eindcreatie af te leveren. 

De aflevering van de eindcreatie is dan de derde en laatste afspraak*. 

 

*Het streefaantal van de afspraken bij Rooz Fashion bestaat uit een kennismaking, één pasmoment en een laatste pasmoment met tegelijkertijd de aflevering van de eindcreatie. Door omstandigheden kan het aantal oplopen naar meerderen afspraken. Alles voor een perfect eindresultaat!