Ontwerp in Opdracht

Bekijk het verloop van een opdracht bij Rooz Fashion, vanaf ontwerp tot eindcreatie. 


 

Je hebt zelf een idee in je hoofd, voor een jurk, rok, broek.. En denkt opeens aan Rooz Fashion. "Zij maakte toch mode zoals ik het wilde, uniek voor mij?!"  En vervolgens denk je .."Ja leuk.. maar een opdracht bij Rooz Fashion.. Hoe werkt dat nou?!" 

 

Wanneer je contact met Rooz Fashion opneemt voor een Ontwerp in Opdracht, spreken we een eerste afspraak af. Tijdens deze eerste afspraak maken we kennis, ontdekken we of we een klik* hebben. De klik is nodig om de komende samenwerking tot een mooi resultaat te laten komen. 

 

Ook bespreken we jouw idee,  het ontwerp dat je in je hoofd hebt zitten. Wanneer je nog geen specifiek ontwerp in je hoofd hebt, gaan we samen verder het ontwerp bedenken en schetsen. In beide gevallen mét idee en zonder idee vertel ik wat er mogelijk is. Mogelijk qua stoffen, qua maat. En hoe we mogelijk details kunnen aanpassen/toevoegen om het geheel uiteindelijk nog stralender eruit te laten zien! 

 

Wanneer we het ontwerp en de stofkeuze hebben besproken, meet ik alle maten op.

 

Na de eerste afspraak hebben we dus duidelijkheid over het ontwerp, de stoffen , de maten én de "klik".

 


De klik bepaalt of er een volgende afspraak komt. Vanuit jouw kant vraag ik je eerlijk te zijn in jouw gevoel. Voelt het goed dan gaan we zeker verder. Verder met de reis om jou te laten stralen!

Vanuit mijn kant zal ik ook eerlijk zijn in mijn gevoel, wanneer er geen fijne klik is, is een stralend resultaat leveren bijna niet mogelijk. 

 

Maar! In een fijne klik heb ik alle vertrouwen! De Reis van Rooz Fashion gaat nu dus echt beginnen.

 

Na alle informatie van de eerste afspraak op een rij te hebben gezet, ga ik aan de slag. Als eerste met het juiste patroon te zoeken/ maken. Wanneer ik het patroon goed heb, weet ik hoeveel stof er nodig is. Dus vervolgens ga ik opzoek naar de perfecte stof bij jouw ontwerp. De stof laat ik zien door middel van een goede foto of je krijgt proeflapjes thuis opgestuurd. 

 

Wanneer het patroon en de stof aanwezig is in het atelier van Rooz Fashion, kan ik aan de slag met het ontwerp. Tussendoor houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen van jouw ontwerp. Frequentie naar gelang jouw eigen wens en belangstelling. 

 


Binnen 14 dagen vindt de tweede afspraak plaats. Dit is het eerste pasmoment. Het ontwerp is nog niet helemaal afgewerkt. Nu kijken we samen waar we mogelijk het ontwerp nog kunnen aanpassen zodat het helemaal perfect naar wens zit. 

 

Hierna ga ik het ontwerp helemaal afmaken, mooi afwerken. Vervolgens streef ik ernaar om Binnen 7 dagen de eindcreatie af te leveren. 

Dit is dan ook meteen de derde en laatste afspraak*. 

*Een fijne klik. Geen begrip dat ik te zwaar wil laten wegen, maar zeker wel onder de aandacht wil brengen. Tijdens de Reis van Rooz Fashion is een open en eerlijke houding nodig om tot een eindcreatie te komen waar jij zelf heel erg blij mee zult zijn. Een opdracht bij Rooz Fashion wordt niet afgeleverd voordat de klant helemaal tevreden is. De klik is nodig zodat jij je als klant helemaal fijn voelt om eerlijk te zeggen wat je van een ontwerp vindt, hoe je het net anders zou willen enz. enz. 

 

**Het streefaantal van de afspraken bij Rooz Fashion bestaat uit een eerste kennismakings afspraak, één pasmoment en een laatste pasmoment en tegelijkertijd aflevering van de eindcreatie. Door omstandigheden kan het aantal oplopen naar meerderen afspraken. Alles voor een perfect eindresultaat!