Dit is Rooz Fashion


Rooz Fashion dat ben ik. Rozemarijn, dat ben ik!

Een meid, jonge dame, met veel ideeën, veel gedachtes. Eén van die ideeën is Rooz Fashion. Rooz Fashion is mijn idee om met mijn eigen bedrijf te starten. Een bedrijf waarin ik de mode zelf maak, op maat, aan de hand van uw wensen

 

Na jaren waarin ik vanalles wilde ondernemen ben ik erachter gekomen waar ik blij van word. Ik word blij van iets kunnen bedenken, dat vervolgens kunnen maken en dit dan weer met trots te kunnen presenteren. Dit is dus ook precies wat ik met Rooz Fashion ga doen. Kleding bedenken/ ontwerpen, maken en aan jullie presenteren. 

 

 

"Rooz Fashion, ik ga het doen, ik ga het maken!"


Rozemarijn, eigenaar Rooz Fashion

Hoe het ooit begon...

Als een meisje van 11 pakte ik naald en draad, met de hand maakte ik wat stofjes vast om zo een jurkje te maken voor mijn knuffels. Al  snel werden de lappen stof groter en probeerde ik jurkjes voor mezelf te maken, op de paspop. De lappen werden groter, dus pakte ik mama's oude naaimachine erbij. Op haar naaimachine leerde ik al wat handigheidjes.. alleen was deze al aardig oud, hij liep steeds vast, waardoor ook mijn werkjes vastliepen.

 

In groep 8 kwam toen het project "Van Vakwerk tot Meesterwerk" als geroepen. Mijn Meesteres was een dame uit Breda met haar eigen winkel met zelfgemaakte mode, UnFinished. Hier mocht ik een mooi meesterwerk maken, met succes. Dit succes inspireerde mij zo dat ik toen als 12-jarig meisje mijn eigen kleding wilde gaan maken. Met een nieuwe naaimachine, lock-machine, naalden, garen en stoffen kon ik aan de slag. Mijn werkjes konden nu niet meer vastlopen. Rooz Fashion was geboren. 

 

In de eerste tot derde van de middelbare school was ik veel bezig met mijn eigen site, opdrachten, mijn bedrijfje en vooral bezig met wat ik wilde. Dit liep uit van recepten posten, blogs schrijven over wat mij op dat moment bezighield en natuurlijk mooie werken maken achter de naaimachine. 

Wat ik na 5 jaar nog steeds niet verleerd ben, is alles goed willen doen. Zo ook met Rooz Fashion. Na 3 jaar merkte ik dat ik andere interesses kreeg, Rooz Fashion liet ik wat achterwege, was niet meer up-to-date, dus toen mijn besluit om te stoppen met Rooz Fashion. 

 

Nu na 5 jaar begint mijn gevoel om mijn eigen bedrijf te starten toch weer heel erg te kriebelen. In eerste instantie ideeën om helemaal met iets nieuws te beginnen, in een nieuwe fase van mijn leven. Daarnaast ook het idee om Rooz Fashion juist weer op te pakken. Rooz Fashion oppakken, omdat ik het maken van kleding en het bezigzijn met stofjes en naaimachines nog altijd in mijn vingers heb. Ook omdat ik nu al die tijd niets met mijn passie heb gedaan, waar ik zoveel plezier uit haalde. 

 

Na veel brainstormsessies in mijn hoofd heb ik besloten. Besloten om opnieuw te beginnen met Rooz Fashion. Rooz Fashion 5 jaar later, Rooz Fashion 2.0. Rooz Fashion zal mij hetzelfde plezier gaan laten beleven zoals 5 jaar geleden.

 

"Rooz Fashion, ik ga het gewoon weer doen, ik ga het maken!"

 


Rozemarijn van Gorp

Rozemarijn van Gorp

Tel.: +31 06 23869334

E-Mail: vangorprozemarijn@gmail.com