Rooz Fashion Cheque

Een geschenk op maat, een cadeau dat past... Een waardebon voor zelfgemaakte mode op maat, uniek en speciaal. 


Ben je op zoek naar een relatiegeschenk? Wil je iemand verassen met een cadeau? Een cadeau op maat, een geschenk dat past, uniek en speciaal? Geef dan de Rooz Fashion Cheque! Een waardebon voor zelfgemaakte mode op maat.  

 


Rooz Fashion Cheque

Small - Medium - Large - Extra Large


Rooz Fashion Cheque Extra Large

 

Een Rooz Fashion Cheque Extra Large is te besteden voor een een jurk of pantalon met veel details. 

Ook is de Cheque Extra Large te besteden voor een set. Een set bestaande uit een combinatie van bijvoorbeeld een broek en blouse of jack en rok. Verschillende combinaties mogelijk, geheel naar eigen wens.

 

 

€ 150,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Rooz Fashion Cheque Large

 

Een Rooz Fashion Cheque Large is in te wisselen voor een kleding set.  Een set Large bestaat uit verschillende combinaties. Mogelijk met bijvoorbeeld een korte broek met blouse, rok met blouse met korte mouw.

Ook is de Cheque Large te besteden voor een nette broek of mooie jurk, korte of lange mouw. 

 

 

€ 125,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Rooz Fashion Cheque Medium

 

De Rooz Fashion Cheque medium is te besteden voor o.a. een blouse, een jack, en een korte jurk met korte mouw en weinig details. 

 

 

 

€ 85,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Rooz Fashion Cheque Small

 

De Rooz Fashion Cheque Small bestaat uit één kledingstuk op maat. Denk bij dit kledingstuk aan een korte rok, een korte broek, blouse met korte mouw, een trui. 

 

 

€ 65,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Rooz Fashion Cheque naar eigen wens

Rooz Fashion Cheque op maat, bepaal zelf prijs, kledingstuk of gelegenheid. 

 

Wil je een Cheque geven specifiek voor een jas of een broek? Dat kan! Een bepaalde gelegenheid in je hoofd voor besteding van de Cheque? Laat het me weten, we bespreken  jouw wensen voor de Rooz Fashion Cheque en stellen hem samen zoals jij wilt! 

 

Vul onderstaand formulier in en je krijg spoedig bericht terug.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Hoe werkt de Rooz Fashion Cheque?

 

Bij interesse in de Rooz Fashion Cheque kun je kiezen uit verschillende cheques. Ook een cheque is op maat te maken, geheel naar jouw wens. Een cheque kan verschillen in prijs, kan bestaan uit een specifiek kledingstuk, zelf te kiezen kledingstuk, een kledingset, één item... etc. 

 

De Rooz Fashion Cheque is te koop in de shop op de website. Wil je een Rooz Fashion Cheque naar eigen wens? Neem dan contact met me op en we stellen de cheque samen zoals jij wilt! 

 

Na aanschaf van de Rooz Fashion Cheque neem ik contact met je op, samen bespreken we wanneer je de Rooz Fashion Cheque wilt geven, aan wie en wat voor kaart of verpakking je erbij zou willen hebben. De Rooz Fashion Cheque kan worden opgestuurd naar adres van de ontvanger. 

 

Wanneer je een Rooz Fashion Cheque hebt ontvangen, neem je contact met mij op. We maken een afspraak. Tijdens deze eerste afspraak bespreken we de wensen en ideeën voor jouw ontwerp. Wil je jouw Cheque besteden voor een set, een enkel kledingstuk, veel is mogelijk, aan jou de keus! We nemen de maten op en bespreken de stofkeuze. Vervolgens ga ik aan de hand van jouw wensen aan de slag. 

Voordat het ontwerp helemaal af is, vindt er nog een tweede afspraak plaats. Tijdens deze afspraak past het model het ontwerp. Waar nodig, pas ik het ontwerp aan, zodat het ontwerp perfect op maat wordt. 

 

Na het pasmoment, werk ik het ontwerp helemaal af. Snel na de tweede afspraak is jouw ontwerp op maat helemaal af, helemaal uniek en speciaal voor jou.