Rooz Fashion

Rooz Fashion · 02. maart 2018
Een paar weken geleden maakte Rooz Fashion deze jurk voor Myrte. In de tussentijd heeft Myrte al kunnen stralen in deze jurk op een feest... Maar! Natuurlijk moest Myrte ook als enige echte model van deze jurk stralen in de studio tijdens een fotoshoot!
Rooz Fashion · 08. februari 2018
1 maand geleden kwam de gedachte... "Rooz Fashion, ik ga het gewoon doen, ik ga het maken!" En nu een maand later. Kleine periode, al zoveel moois. Zo veel energie uit Rooz Fashion gehaald. Zo veel leuke reacties gekregen. Zo erg de bevestiging gekregen (van mezelf) JA! Rooz Fashion is mijn ding! Dit maakt mij blij, dit wil ik. Hier ga ik voor!

Rooz Fashion · 07. februari 2018
Rooz Fashion heeft eerste opdracht binnen gehaald. Resultaat... Mooie creatie en zeer tevreden klant! Mooie start, goed begin! Nu weer duidelijk voor mij... Mensen laten stralen door ze mooi aan te kleden.. Maakt mij zo blij! Mensen laten stralen laat mij stralen! Jurk op maat. Tevreden klant. Jurk die past. Jurk naar wensen klant. Uniek, Speciaal, op maat. Zelfgemaakte jurk op maat, opdracht, tevreden klant.
Rooz Fashion · 06. februari 2018
Elke keer weer is het voor Rooz Fashion een feest om over de markt te lopen. Stofjes laten mijn verbeelding meteen op hol slaan. Zoveel ideeën, zoveel gedachtes krijg ik bij alleen al het zien en voelen van een stof. Stof goedgekeurd.. Dan wordt dit zeker één ingrediënt van het Rooz Fashion toverrecept! Stoffen kopen op de markt. Stoffen op voorraad. Stoffen naar keuze. Stoffen voor Rooz Fashion

Rooz Fashion · 25. januari 2018
Rooz Fashion maakt accessoires op maat. Mooi leer heeft Rooz Fashion ook op voorraad.. Mogelijkheden genoeg! Laptophoes op maat, naar eigen smaak. Wensen zijn allemaal te bespreken. Handgemaakte laptophoes.