19 April: Secretaressedag 2018!

Aankomende donderdag is het zover.. 19 april 2018: Secretaressedag! Een dag waarop je jouw secretaresse extra kan bedanken voor al haar getypt, geplan, duidendpootacties enz. enz. Bedank haar met een stralend cadeau. Een cadeau op maat, een cadeau dat past.. Een cadeau van Rooz Fashion. 

 

Voor een secretaresse is het belangrijk om er goed uit te zien. Ten eerste voor zichzelf, want wie zich kleed in de kleding die past, waarin je je lekker voelt en kan zeggen " Dit ben ik!", voelt zich vanzelfsprekend lekkerder én kan zo beter werken. Ten tweede voor het bedrijf. Een secretaresse is ook zeker een "visitekaartje" van het bedrijf, dus wanneer zij de kleding draag die past, waarin zij het mooist kan glimlachen.. laat zij een goede indruk achter van zichzelf én dus van het bedrijf en vóór het bedrijf! 

 

Een stralend cadeau voor jouw secretaresse? Denk daarbij aan een Rooz Fashion Cheque, verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, van Extra Large tot Small. Een Rooz Fashion Cheque is ook op maat aan te passen naar jouw wensen. Bijv. specifiek voor broek, blouse of jurk. 

Een stralend cadeau voor jouw secretaresse(s) kan ook zijn een Rooz Fashion Dag! Ik ontvang haar/ hen dan in het atelier van Rooz Fashion. Het wordt een creatieve dag waarop we zelf aan de slag gaan met ontwerpen en naald en draad. Aan het einde van de dag/ middag is het ontwerp klaar, zijn de maten op gemeten, is de stof uitgekozen en ga ik aan de slag met het ontwerp op maat maken! 

 

 

Heb je intresse in de Rooz Fashion Dag voor jouw secretaresse of secretaresses? Neem dan contact met me op! We stellen het programma op voor een fijne me-time dag voor jouw secretaresse op met als resultaat een ontwerp wat ik op maat ga maken! 

Vul onderstaand formulier in bij interesse of vragen! 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0