Shop


De shop van Rooz Fashion ziet er net even anders uit dan een "gewone" webwinkel shop.

 

Rooz Fashion werkt niet met een winkelwagen waar iedereen zijn kledingstuk in kan doen en vervolgens kan afrekenen. Nee, Rooz Fashion maakt alles op maat, speciaal voor jou, dus daarbij hoort natuurlijk een persoonlijke aanpak bij.

Wanneer je interesse hebt gekregen in de zelfgemaakte mode van Rooz Fashion, neem je contact op met Rooz Fashion. Dit kan via de site, via Facebook, via LinkedIn, via mail, via telefoon.

 

Na het contact opnemen vindt een eerste afspraak plaats. Tijdens deze afspraak worden alle wensen en ideeën besproken, maten opgemeten en wordt het ontwerp bepaald. Tussen de eerste afspraak en het leveren van de eindcreatie vindt minstens nog één afspraak plaats. Deze keer wordt de creatie gepast, om aanpassingen te doen waar nodig, om uiteindelijk een zo mooi mogelijk resultaat te kunnen leveren! Natuurlijk kun je bij Rooz Fashion, net als bij andere websites, wel inspiratie opdoen op gebied van kleding. Zo kun je kijken in de Gallerie van Rooz Fashion. Hier kun je zien wat Rooz Fashion allemaal al gemaakt heeft. Hou ook Facebook en Instagram in de gaten! Dan ben je als eerste op de hoogte van een nieuwe creatie van Rooz Fashion! 

 


Nieuw op Rooz Fashion! De Rooz Fashion Cheque. Dit is het enige product dat op de site te koop is. 

Al deze creaties in de shop worden op maat gemaakt, speciaal voor jou. Daarnaast zijn ook alle gemaakte creaties (te zien in de Gallerie) op maat te maken.