Werkwijze Rooz Fashion

Lees hoe Rooz Fashion werkt in haar atelier. Hoe Rooz Fashion werkt met de stoffen, de maten en de patronen.  


Mijn atelier, mijn nieuwe "huis" sinds januari 2018. Hier ben ik elke dag te vinden. Vaak al in de erg vroege uurtjes en soms zeker ook tot in de late uren. Mijn atelier groeit nog elke dag met nieuwe stoffen, nieuwe patronen, nieuwe paspoppen.. noem maar op! 

 

Het interieur in het atelier van Rooz Fashion bestaat tot nu toe uit.. Mijn naaimachine, lockmachine, een kast vol stoffen, mappen vol patronen, een kledingrek dat al aardig vol begint te hangen en sinds kort.. een verstelbare paspop! Met deze laatste investering ben ik erg blij! Een paspop die je precies op de maten van je klant kan instellen. Deze paspop maakt dat een opdracht bij Rooz Fashion vlotter kan verlopen. 

 

Een kast vol stoffen. Specifieke stoffen? Nee. Stoffen die ik écht niet kon laten liggen toen ik ze zag. En speciale stoffen voor opdrachten? Niet per se. Wanneer een klant echt een stof ertussen ziet waarvan ze denkt.. JA! Dan wordt die stof natuurlijk háár stof. Anders gaan we natuurlijk samen opzoek naar de perfecte stof voor haar kledingstuk. 

 

Eerder vertelde ik over de verstelbare paspop die ik nog niet zo lang geleden heb aangeschaft. Met deze paspop kan ik dus maten in stellen. Deze paspop is echter niet hetgeen wat maakt dat de creaties van Rooz Fashion op maat worden. Op maat maken begint al bij het patroon. Het patroon maak ik/ pas ik aan helemaal op maat van de klant. 

 

De maten waarmee Rooz Fashion werkt zijn van 32-44. 

 

"Het patroon maak ik/ pas ik aan..." Dit is het antwoord op hoe ik werk met patronen. Ik heb een grote collectie bestaande patronen in gewone confectie maat. Rooz Fashion past dus , indien patroon naar wens is, een bestaand patroon aan op maat. Of in een ander geval , van uitzonderlijke wensen, ga ik zelf aan de slag met een nieuw patroon. 

 

 

 

"Wil je een keer komen kijken in het atelier van Rooz Fashion?! Altijd welkom!"