Business Mode

Draag de kleding die past, om zo de concurrentie al minstens één stap voor te zijn.. Namelijk met joúw eerste indruk!


De eerste indruk in het zakenleven is zeker belangrijk. De eerste indruk bepaalt of er wel of niet verder wordt gepraat over een mogelijke samenwerking. Kleding bepaalt voor een groot deel de indruk die je achter laat. Zorg dus dat het afblazen van een samenwerking niet aan jouw eerste indruk ligt en draag de kleding die jou past. Letterlijk en figuurlijk. 

 

"Laat een goede indruk achter van jezelf, want pas dán laat je een goede indruk achter van je bedrijf!"

 

Rooz Fashion maakt aan de hand van jouw wensen de mode die past. Rooz Fashion zorgt dat de mode past in de situatie én bij jou figuur.  

Business mode, zakelijke mode. Rooz Fashion wil andere ondernemende vrouwen helpen om de concurrentie achter zich te laten. Andere ondernemende vrouwen laten zien dat zij zichzelf veel krachtiger voelen, wanneer zij zichzelf ,letterlijk en figuurlijk, in een ander jasje hijsen. En de kracht die een vrouw uitstraalt wanneer zij draagt wat haar perfect past, die kracht is onverslaanbaar. 

 

"Niemand is zo krachtig als een vrouw die draagt wat haar past!" 

 


Rooz Fashion Business

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Klant Nette Broek (zondag, 18 maart 2018 16:26)

    "Heel heel mooi, Rozemarijn, perfect op maat. Ik hoop dat mijn broek andere vrouwen inspireert :D! Ik zal Rooz Fashion in ieder geval aanbevelen!"

Business events 

Lees meer over de afgelopen Business events waar Rooz Fashion aanwezig was!  

Wil jij de business mode van Rooz Fashion? Zakelijke mode op maat, uniek en speciaal voor jou! Vul onderstaand contactformulier in en je krijg zo snel mogelijk bericht. Natuurlijk kun je mij ook telefonisch bereiken : +31 06 23869934.

We maken vervolgens een afspraak waarin we alle wensen bespreken, het ontwerp schetsen en de maten opmeten. 

 

Contactformulier


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.